donderdag 29 maart 2012

Dankbaar werk.

We kunnen waarschijnlijk allemaal wel wat merken van de roerige tijden. Het gedrag van de consument is wel veranderd. In het verleden was de aanschaf van een complete set stereo-apparatuur heel gebruikelijk, tegenwoordig gaat dat in stappen.

De behoefte van de muziekgenieter blijft hetzelfde natuurlijk en dus moet er een bruikbare stereo set met normale luidsprekers in huis zijn. Nog niet zo lang geleden werden deze sets soms gedumpt om plaats te maken voor een “home-theater” set maar de meeste mensen zijn daar allang weer op teruggekomen. Vaak kiest met er voor zo’n soort setje te blijven gebruiken voor de kinderkamer of gewoon om af en toe eens een filmpje te draaien. Voor normale muziekweergave moesten ze weer gaan zoeken naar een stereo-

set die vergelijkbaar was met hun oude set. In vele winkel wordt heftig ontkent dat zulke mooie sets nog bestaan en misschien menen ze het écht, gewoonweg omdat ze dénken dat die sets niet meer bestaan.
Het is een feit dat zulke goede spullen niet op iedere straathoek zijn te krijgen. Nog een beperkt aantal speciaalzaken kan u goed voorlichten over deze aanschaf. Het personeel dient toch echt wel wat verstand van techniek te hebben en ook kennis van akoestiek en van muziek is onontbeerlijk. In zulke winkels kunnen ze u helpen om precies dát aan te schaffen wat nodig en gewenst is in uw situatie. De prijzen van veel goede apparatuur blijkt verbazend laag en is eigenlijk sinds de euro nauwelijks duurder geworden.. Daarentegen is de kwaliteit zo mogelijk nóg beter geworden en de afwerking van bijvoorbeeld de meeste luidsprekers is werkelijk om te zoenen en zullen beslist niet misstaan in ieder interieur. Het is overigens vaak mogelijk om een bepaald onderdeel van uw mooie stereo te laten repareren en in voorkomende gevallen vervangen. Alle spullen zijn immers los verkrijgbaar. Regelmatig krijgen we leuke mailtjes van klanten die weer helemaal lekker en ontspannen ´s avonds zitten luisteren naar hun vertrouwde muziek, in een vertrouwde geluidskwaliteit. Leuk werk hebben wij eigenlijk.

Volg ons op vogelaaraudio.blogspot.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten